Wat was je doel toen je begon met stand-up en in hoeverre heb je dat behaald?
Gewoon grappig zijn en mensen laten lachen was, is en blijft het doel. En de “perfecte dertig” schrijven natuurlijk. Gaat nooit lukken, dus blijven kutten tot die tijd die nooit komen gaat!

Wanneer was je eerste keer op het podium?
Pfff rond 2003 is de waarheid. Die vertelde ik in het begin niet altijd tegen mensen. De startdatum van mijn podiumervaring was vaak afhankelijk van de kwaliteit die mijn show had op een willekeurige avond. bv doodgaan in 2007 “jaa, ben pas net ’n jaar bezig weetje!”

Wat was je eerste grap op het podium?
Het uitspreken van het woord porno op z’n limburgs. was trouwens ’n joke die mijn broertje vaak deed.

Wat is je hoogtepunt qua comedy?
D
at gaat in stages. was heel blij met het winnen van de gulle lach destijds. de comedy factory en de eerste keer lowlands doen was echt super. Spelen met mensen als patrice o’neal, t-rex, kyle kinane en bob mcclaren zijn ook echt hoogtepunten geweest en natuurlijk de eerste keer spelen in mijn eigen club lebowski’s.

Iedere comedian gaat soms heel goed maar soms ook totaal niet. Vertel over de eerste keer dat je dood ging.
Pfff dat weet ik echt niet meer. Dat komt waarschijnlijk omdat het zo vaak is voor gekomen. Arrogantie en overmoed zijn dan de grootste vijanden. Denken ” i got this” terwijl je elk optreden moeten vechten om je vibe en je ideeen over te brengen op het publiek. Oh ja, onkunde helpt in het begin ook niet.

Heb je nog meer creatieve uitingen naast stand-up comedy?
Schijten, soms is ’t n letter.

Wie is je grootste voorbeeld en waarom?
Voorbeelden hebben is ’n beetje kinderlijk vind ik. Ik ben wel vaak jaloers op de creativiteit en het lef van andere comedians

Welke tip zou je willen meegeven aan beginnende comedians?
Probeer arrogantie, overmoed, onkunde en de mensen die er last van hebben zo veel mogelijk te vermijden. (dit advies houd open mic’ers bij mij uit de buurt ;))