5 M X 5 Mm X 6 Mm Schuifdeur Venster Borstel Afdichting Strip Afdichting Geluidsisolatie Diepgang Excluder

€4.38 €3.86
Beschikbaar: Op voorraad
Informeer een vriend

Omschrijving

5mm x 6mm schuifdeur venster borstel afdichting strip afdichting geluidsisolatie diepgang excluder

(Let op dit item hebben niet zelfklevende tape)

Maat: 5mm x 6mm (base breedte x stapel hoogte)

Kleur: grijs

Verpakking: 5 meter

Betaling:

1. 8minuten.nl accepteren Escrow/creditcard//Geld Booker!

2. Volledige betaling moet zijn ontvangen binnen 7 werkdagen na de veiling eindigt, als je problemen hebt op betaling, neem dan zo snel mogelijk.

Verzending :

1. Wij verzenden naar Alixpress \ \ \ adres. Zorg ervoor dat uw adres in Alixpress is afgestemd op uw verzendadres voordat u betaalt.

2. Om levering van uw pakket snel en nauwkeurig, neem dan zo vriendelijk ons telefoonnummer wanneer u betaalt, gewaardeerd!

3. Wij streven ernaar ons best om u de meest betrouwbare, betaalbare manier van de lijndienst. Maar soms internationale levering is sterk afhankelijk van het Koeriersbedrijf en lokale gebruiken/rechten. Als u niet ontvangt uw item op tijd, neem onmiddellijk contact met ons voor verdere hulp. Dank u voor uw begrip.

4. Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de koper? S verantwoordelijkheid. Controleer met uw land? S douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan het bieden/kopen.

Terugkeer :

1. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, we zullen gelukkig zijn om een uitwisseling of terugbetaling in 7 dagen.

2. Voor elke uitwisseling of terugbetaling, moeten we het product moet in originele staat, inclusief de doos en alle accessoires. Kopers is verantwoordelijk voor de terugkerende verzendkosten.

3. Neem contact met ons voordat u terugkeert het item, bieden wij u het juiste adres.

Feedback :

1. Ons doel is om ervoor te zorgen u een tevreden klant en aangename winkelen met ons.

2. Als u tevreden bent met de aankoop en onze totale dienstverlening, uw commentaar is zeer belangrijk in onze business succes. Neem dan een minuut om ons een positieve feedback met een totale Gedetailleerde Selling Rating van 5.

3. Als u niet tevreden bent met uw aankoop op welke manier, geef ons de mogelijkheid om eventuele probleem. Wij begrijpen de zorgen en frustraties u zou kunnen hebben, en zullen proberen ons best om de problemen.

  • Material: Fiberglass
  • Type: Sealing Strips
  • Oorsprong: Cn (Oorsprong)

Tags

Tags: tochtstrip plakken, tochtstrip schuif deur borstel, tochtstrip deur borstel, tochtrol deur flexible, lange tochtrol, tochtrol deur stof, dier tochtrol, drempel tochtstrip, v tochtstrip, tochtrol voor deur.

Recensies