Mix Hart Vorm Patroon Suiker Stempel Transfer Papier Voor Valentijnsdag Bruiloft Chocolade Decoratie Sheet Cake Decorating Gereedschap

€6.29 €4.09
Beschikbaar: Op voorraad
Informeer een vriend

Omschrijving

1. als uw bevestiging tijd komt, je nog steeds niet ontvangen de goederen, gelieve ons, zullen we Verlengen de leveringsdatum Eerste keer.

2. als na 60 dagen ( Brazilië 90 dagen ) U steeds niet ontvangen van de goederen, gelieve ons, wij betalen.

3.Please Maak niet de geschillen Binnen 60 dagen (Brazilië 90 dagen), dit is onwelkome. We niet accepteren geschillen voor geen tracking nummer.

4. door onze meest van product is Bruiloft/party producten , Levering datum is zeer belangrijk voor iedereen, dus bevestig uw bruiloft/party datum zorgvuldig, als u niet meer tijd, willen we Adviseren u kiezen express in plaats van china post , Kunt u ontvangen pakket binnen 5-10 dagen Als u kiezen express, zullen we kiezen een goedkopere express voor u.

Hoe de transfer papier (als de video toont):

1. Mix de suiker en de in eiwitten in de kleine pot.

2. plaats de pot met het mengsel op bain-marie voor 10 minuten, mix eenmaal in een tijdje, totdat het mengsel wordt vloeibare en je kan niet langer voelen suiker korrels in het.

3. droog de bodem van de kleine pot en transfer het mengsel de mixer kom en beginnen kloppen totdat het wordt zeer dik (ongeveer 6-7 minuten).

4. Stop de mixer, voeg de poedersuiker en langzaam hervatten mengen voor ongeveer 2 minuten totdat het mengsel wordt uiterst stabiel.

5. Transfer het mengsel de spuitzak, regelen de Suiker Stempel op uw oven pan (grof side up) en beginnen piping.

6. bak voor minstens 120 minuten op 80 °C (176 °F).

7. altijd met Aangewakkerd oven warmte totdat de suiker kisses zijn droog binnen en uit.

8. eenmaal klaar, uit de oven en onmiddellijk aparte de suiker kisses.

Wanneer u de bestelling, het betekent dat u akkoord gaat met de bovenstaande instructies. Aangepaste Mix Hart Vorm Patroon Suiker Stempel Transfer Papier Voor Valentijnsdag bruiloft chocolade decoratie sheet cake gereedschap

Materiaal: plastic & sheet suiker poeder Maat: A4 size(20x30cm) Verpakking: 1 stks/pak of 10 stks/pak (beslissen welke u koos)

Hoe te Gebruiken:

1, zet het voedsel transfer papier plat op de desktop, dan bedekt met chocolade schimmel.

2, gegoten de gesmolten chocolade in de mal. Geschraapt de extra gesmolten chocolade de mal.

3, opstijgen de mal zodra de chocolade is volledig gestold. Krijg je mooie chocolade met kunstwerk.

Opmerking: om beter uw transfer, let op de volgende handelingen: 1. de transfer papier en chocolade niet contact met water en drijfmest water 2. kies chocolade bevatten meer dan 30% van vet 3. niet geplaatst transfer papier in een kachel of nabij andere warmtebronnen

1. opslag: Droge, Koele, Seal (NIET in de koelkast)

(EEN) uit direct zonlicht

(B) niet klop in verticale gezicht

(C) niet sress en bocht

(D) niet bevroren cryopreservatie

2 . De chocolade overdracht sheeet niet worden overgedragen volledig

(EEN) Controleren of het oppervlak van chocolade was glanzend of niet, als geen, kan zijn omdat de chocolade heeft

Niet gekoeld absoluut of u schil de overdracht vel dus vroeg.

(B) Controle Van de temperatuur van de werkbank is te laag of niet.

(C) Controleren de kamer temperatuur en temperatuur van opgeloste chocolade zijn te laag of niet

3 . Het ontwerp is vaag na wordt overgedragen

(EEN) Controleren de werkbank is platte of niet

(B) Controleren of uw hand techniek is volgens de gereglementeerde niveau om de chocolade op

Transfer sheet of niet.

(C) Hoge temperatuur van Chocolade zal het ontwerp worden vaag ook.

4 . Transfervel is hechting onderling wanneer u open het pakket

(EEN) Controleren de temperatuur van uw behoud staat.

(B) Controle Van de Chocolade Transfer Sheets zijn vochtige of niet. Als het was, bloot onder de zon te drogen.

Onze Voordelen

1. vele Stijlen voor u kiezen

2. kleine MOQ

3. accepteren aangepaste logo/ontwerp

4. kwaliteit Strikt verzekerd

5. concurrerende Prijs

Opmerking: Door het verschil tussen de verschillende monitoren, kan het beeld niet overeen met de werkelijke kleur van het item. Wij garanderen de stijl is dezelfde als in de pictures.Thank u!

  • Materiaal: Plastic
  • Bak- en pasteigerei: Chocolate Mold
  • Certificering: SGS
  • Eigenschap: Milieuvriendelijk
  • Type: Baking & Pastry Tools
  • Modelnummer: cake decoration
  • Kit Number: >12
  • Oorsprong: Cn (Oorsprong)

Tags

Tags: chocolade transfer paper, herbruikbaar bakpapier rond, opbergzak papier rond, chocolade transfer vel unicorn, transfer chocolade, kniptang papier rond, papier doos rond, ronde bakpapier ronde, transfer sheet chocolade, bak papier rond.

Recensies