Downloaden Kabel 9-Pin Seriële voor Pentax Total Station

€6.70 €5.76
Beschikbaar: Op voorraad
Informeer een vriend

Omschrijving

9-pins seriële download kabel voor pentax total station

verzendkosten

Wij regelen verzendkosten voor u binnen 48 uur na betaling ontruimd, behalve de feestdagen.

- wij verschepen slechts aan het bevestigde die adres door paypal wordt verstrekt. Voordat u betaalt, moet u ervoor zorgen uw adres in paypal overeenkomt met het adres dat u wilt verzenden naar ons. Indien niet, laat het ons weten voordat we sturen u het pakket, of zullen wij niet verantwoordelijk voor enig verlies. Hoop dat je het kon begrijpen.

Aan kopers:

1: als een nieuwe ebay verkoper, vraag ik om u mijn respect streven, als je het item te winnen, gelieve te betalen een som geld te winnen voor uw binnen 3 dagen. Indien niet, dan sturen wij u een e-mail om u eraan te herinneren. Bedankt voor uw i harmonie samen heel veel!!!

2: te verlaten gelieve ons de positieve feedback na ontvangst van onze pakket dat u tevreden bent met het. Zoals u weet, elke verkoper werkt hard voor de positieve feedback. Zullen wij doen het zelfde zo snel als we kunnen ook.

3. als u nog andere vragen kunt u ons mailen voor het verlaten van een negatieve feedback. Het verlaten van negatieve feedback niet het oplossen van de problemen. Communicatie tussen de verkoper en de koper is belangrijker dan efficiënte en het verlaten van een negatieve feedback.

4. we doen ons best om in contact te blijven tijdens de transactie, als u vragen heeft met betrekking tot de lijst item, gelieve te voelen vrij om ons te laten weten, we zijn er zeker van dat we zullen de overeenkomst om het probleem op te lossen.

  • Modelnummer: COM cable
  • diy benodigdheden: ELECTRICAL

Tags

Tags: vw auto kamer, zilveren band, sok hondprint, werelderfgoed, wenkbrauw wax, w207 steriing, vickie wooden, w210 pookknop, wereld tattoo.

Recensies