1/20 Hars Kits Tokyo Schoonheid Meisje Soldaat Serie Resin Soldier zelf-geassembleerde A-070

€9.05 €7.96
Beschikbaar: Op voorraad
Informeer een vriend

Omschrijving

Product Instructie:

1. onze producten Model zijn alle hars alleen wit-film items die vereisen polijsten, assembleren en kleuring. Ze zijn onvoltooide en je moet kopen gereedschap en verf afzonderlijk

2. product maat 1/35 is ongeveer 50mm in hoogte, maat 1/24 is ongeveer 75mm in hoogte, maat 1/18 is ongeveer 90mm

3. het product materiaal is internationaal geaccepteerd hoge kwaliteit hars met fijne vormgeven in details en matige hardheid. De hars materiaal zelf is niet slijtvaste zodat de productie moet worden voorzichtig. De producten omvatten verpakking dozen en product kaarten.

4. wanneer u het product, neem dan gerust contact met ons op als u vragen heeft. Gelieve worden verzekerd als wij zijn verantwoordelijk voor uw bestelling en uw problemen op te lossen.

5. als u tevreden bent met onze producten, geef ons vijf sterren, dank u zeer!

6. instructie Tips: In geval er een gebogen deel, u kan blazen en verwarmen met een droger totdat het zachte, dan kan worden gemaakt in verschillende vormen.

Verhouding: 1:35

Materiaal: ployresin

Lista de embalagem: 1 stuks solider

Tamanho: 5-6 cm

Nota: Este produto precisa de pintar por si mesmo

  • Schaal: 1/35
  • Age Range: > 14 Years old
  • Materiaal: RESIN
  • hoeveelheid van de items in een set: 5
  • Modelnummer: A-070
  • Waarschuwing: Colorless And Self-assembled

Tags

Tags: led verlichting knippert bij dimmen, telefoon hoesje eigen foto iphone 8, led verlichting kerstmis sterretjes, mooi en gele leegen lipgloss bakjes, micro oscilierend haar verwijderaar, oortjes bluetooth samsung galaxy s9, led verlichting binnen plafond 220v, sneeuwlaarzen kinderen met lichtjes, nail drill machine makartt 35000rpm.

Recensies