50G 63G 75G 100G 125G Hand Op Ronde/Vierkante Wit/Roze Mooncake Schimmel + Motief

€8.05 €5.95
Beschikbaar: Op voorraad
Informeer een vriend

Omschrijving

Opmerking: 1, is het noodzakelijk om aandacht besteden aan de verschillende schimmel kan alleen match dezelfde specificaties van het Motief. Zoals de 10 maan cakevorm alleen met 10 Motif oh, om de problemen van beginnende kopers, wij als een pro met veel suits.

2, 50 gram maan cakevorm gemaakt van de maan cake is 4.5 cm in diameter, en de hoogte is ongeveer 3 cm. tot 4 cm. 3, Gelieve Opmerking: Onze y Ellow Motief , Rood De Motief , Wit Motief , Kan Niet Mix Met elkaar . Alleen Hetzelfde Vorm , Dezelfde kleur als Gram , De Fabrikanten Zoals Mold Kan Worden Gebruikt in combinatie met .

Dan niet Zet De schimmel in biolling water , Plastic zal schroot wanneer Vergadering De Boilling Water.

De maan cake gemaakt van 63 gram is 5 cm in diameter, en de hoogte is ongeveer 3 cm, tot 4 cm. 75g gemaakt van maan cake cirkel diameter 5.8 cm, hoogte is ongeveer 3 cm, Tot 4 cm. de diameter van de maan cake gemaakt van 125 gram is 7 cm. de hoogte is ongeveer 3 cm, tot 4 cm

50g Ronde Push Maan cake Mold , Kan maken 10 Broodjes Van 1 kg . De Ronde Maan cake Is 4.5 cm In Diameter . Hoogte van 2.5 cm .

100g Ronde Push Maan cake Mold 1 £ Kan maken Vijf Broodjes , Ronde Maan cake Is 6.5 cm In Diameter , 2.5 cm Hoogte .

125g Ronde Push Maan cake Mold 1 £ Kan maken Vier Broodjes , Ronde Maan cake Is 7 cm In Diameter En 2.5 cm In Hoogte

250g Ronde Push Maan cake Mold 1 £ Kan maken Twee Broodjes , Ronde Maan cake Is 12.5 cm In Diameter En 1.5 cm In Hoogte

500g Ronde Push Maan cake Mold 1 £ Kan maken Een Maan cake , Ronde Maan cake Is 16 cm In Diameter En Een Hoogte Van 2 cm .

250 gram Van Hand-held Circulaire Maan cake Mold 1 £ Kan maken Twee Broodjes , Ronde Maan cake Is 12.5 cm In Diameter En 1.5 cm In Hoogte

500 gram Van Hand-held Circulaire Maan cake Mold 1 £ Kan 1 Maan cake , Ronde Maan cake Is 16 cm In Diameter En Een Hoogte Van 2 cm . Moon cakevorm Specificaties 100g (g verwijst naar het gewicht van de maan cake die is gemaakt)

Moon cakevorm Specificaties 50-125g (g verwijst naar het gewicht van de maan cake die is gemaakt)

* Over de korting: als u meer dan 10 stuks, pls contact ons voordat betalen, geven wij u korting!

Wij bieden gratis verzending alleen door china post, niet EMS of DHL, bedankt!

In 8minuten.nl systeem, zijn er slechts 26 landen beschikbaar voor China post air mail, maar eigenlijk, het kan meer dan 100 landen, dus we voegen EMS scheepvaartverbinding voor de kopers die landen zijn niet beschikbaar voor China post air mail in 8minuten.nl systeem. Begrijp alsjeblieft dat de verzendkosten van China post air mail en EMS is niet hetzelfde, wij verzenden de items door China Post luchtpost niet door EMS als je kiest voor EMS gratis verzending.

Feedback beleid

* We zullen positieve feedback zodra de betaling is ontvangen, Om een gezonde Ali gemeenschap, we hopen dat u hetzelfde doen voor ons. We willen dat u begrijpen dat we de klantenservice enorm waarderen. als u een Ontevredenheid, geef ons de kans om het probleem voordat laat ons een negatieve feedback.We zijn zeker van dat er altijd oplossing en we zeker willen geen slechte feedback te zijn waar de transactie Uiteinden.

Notities

* Mix order welkom.

* Als u vragen heeft neem dan gerust contact us. We zullen antwoorden binnen 24 uur

  • Type: Baking & Pastry Tools
  • Bak- en pasteigerei: Moon Cake Mold
  • Kit Number: 5
  • Merknaam: FANYI
  • Materiaal: Plastic
  • Eigenschap: Milieuvriendelijk
  • Certificering: CIQ
  • Modelnummer: m

Tags

Tags: maancake vorm dieren, maancake vorm 100g, maancake vorm groot, maan vorm ketting, maancake vorm traditionele, maancake mold grappig, maancake vorm hout, kitty mooncake vorm, v vorm kussensloop, mooncake vorm.

Recensies