5 Stks/partij Nieuwe Originele KSS-213C/KSS213C Optical Pickup Laser Lens Kan Vervangen KSS213CL Cd/Vcd-speler Laserkop KSS213C 5 Stks/partij

€19.27 €16.38
Beschikbaar: Op voorraad
Informeer een vriend

Omschrijving

Herinnering Om beter onze klanten en zorgen dat ze kan goed presteren na installatie, let op de volgende punten. 1.Laser hoofd installatie kennis: Wanneer de laser hoofd is uit de fabriek, om voorkomen elektromagnetische interferentie, het is algemeen voorzien van een beschermende soldeerverbinding (een grote soldeerverbinding op de optische kop printplaat of op de flexibele kabel), Die moet worden gesoldeerd met een soldeerbout voordat de optische kop is gemonteerd. Anders de laser hoofd zal niet goed werken. 2. opmerking alvorens te kopen: zorg ervoor dat u hebben genoeg vermogen te vervangen de laser hoofd en andere accessoires u, anders: gelieve zeker om een professionele te vervangen na aankoop van onze producten. Test! Zo niet om schade aan het product zelf en uw machine.

  • Modelnummer: KSS-213C
  • Inclusief display: Nee
  • Pakket: Ja
  • Gebruik: Thuis
  • Merknaam: ZUCZUG

Tags

Tags: nieuw mode, nieuw stad, nieuw gestanst, nieuw set, nieuw dies, nieuw spotlicht, nieuw hier, tas nieuw, nieuw man, nieuw lijf.

Recensies

Mutheevolution
2020-12-22
5/5
Dank u zeer Zeer goede en bedankt voor verzending zo snel. Groeten Rodolfo